Oostenrijk
09 March 2007

Solden

We gaan een weekje skien in Solden, Oostenrijk. We hebben een huisje met meerder personen. De eerste dag regelen we skiles voor mij. De rest kan al snowboarden.

De 1e lesdag was vrij zwaar. Skien lukte aardig, maar het lopen met de skies gaat slecht. Bij deze lessen moet dat veel zodat je leert stoppen en bochten maken.

De volgende dagen lig ik met koorst in bed. Daarna heb ik eigenlijk geen zin meer om te proberen te skien zonder dat ik die lessen heb afgemaakt. Wel vind ik de besneeuwde bergen heel mooi!

Het is druk in ons appartement, welke we eigenlijk met 5 mensen zouden wat uiteindelijk 8 mensen wordt. Was niet zo fijn. Het appartement was wel mooi.

Ik vier mijn verjaardag voor het eerst ook op vakantie. Ik haal voor iedereen een lekker gebakje. Timo en ik maken er een gezellig dagje van samen. Er is een thermaal bad in een plaatsje dichtbij. Hiereen gingen we met een bus wat gemakkelijk was. Het bad was vrij prijzig, maar er is dan ook echt groot. Het ene bad heeft veel zout, en het andere is heel warm of juist koud. Ook is er een sauna bij. Erg lekker zo'n verwendag. 's Avonds gaan we gezellig samen uit eten.

Toch ben ik er na deze vakantie wel achter. Besneeuwde bergen, mooi maar achter het glas, met een kop warme chocolademelk. Skien is niks voor mij.

Sluiten