01 February 2004

Singapore 2003

25 november tot en met 28 november

Dit is een vervolg van het verslag van Maleisie 2003

25 november

Ik vertrok om 10 uur vanuit Melakka, Maleisie naar Singapore. En kwam er pas om 5 uur ’s avonds aan. Bij de douane duurde het heel lang. Ik sliep in Hawaï hostel. Maar dat was niet veel bijzonders. Ik wilde en kamer voor 1 persoon, die waren opgezet met systeem wandjes. Deze zijn heel gehorig. Ik zei dat ik die niet wilden, toen kreeg ik een 2 personen kamer voor hetzelfde geld. Dat is wat beter. Maar nog steeds is het wel heel vies daar.

26 november

Met de mrt ben ik naar een dierentuin gegaan. Het metro/trammen stelsel is goed geregeld hier. Alles rijd vaak en op tijd. Je typt in een computer in waar je heen wilt, koopt je kaartje, stapt in, stapt uit op de juiste plaats, levert je kaartje weer in, waarna je weer wat geld terug krijgt en je bent op de juiste plaats! Ideaal toch! De dierentuin was goed en mooi opgezet. Ze gaven ook veel uitleg over de dieren met een soort show. Was interessant. Ik ben nog bij een soort reptielen dierentuin geweest. Maar dat was niet veel bijzonders. ’s Avonds was er een nachtsafari, waar je de nachtdieren kon bekijken. In het hotel ontmoette ik Henk uit Nederland. We spraken af voor de volgende dag.

28 november

Ik heb een dag rondgelopen in Singapore en daar heb ik Henk ontmoet. We liepen de verschillende shoppingmalls af om de pracht en praal te bewonderen.
Omdat het zo gezellig was, hadden we besloten om samen verder te reizen. Mijn plannen waren om naar Kota Bharu te gaan. We namen de bus naar Kuala Lumpur via Johor Bharu (dit is goedkoper dan wanneer je direct uit Singapore gaat) vervolgens namen we de nachtbus naar Kota Bharu.

Dit verslag gaat verder in Maleisie 2003

Sluiten